Hatékonyabb munkavégzést szeretne a szervezetnél? A Meshwork nemcsak a munkafolyamatokat segít fejleszteni, de CRM moduljával a profi ügyfélkezelés is könnyen megvalósítható.

Csökkentse a közüzemi kiadásait, kezelje szolgáltatói számláit automatikusan, rendszerezetten és kereshetően!

Önnek is gondot okoz a GDPR jogszabályi megfelelés? Programunk teljeskörű adatkezelést és tárolást tesz lehetővé, egyetlen felületen.

Szeretné a helyi adók kivetését hatékonyabbá tenni? Nehézségei vannak az ingatlanokhoz kapcsolódó helyi adók ellenőrzéseivel? Van megoldás!

A Menza Rendszer egy webes alkalmazás, mely főként a közoktatási intézményekben lévő étkeztetéssel kapcsolatos adminisztratív feladatokra jelent megoldást.

Az ingyenes DIKTI programok segítségével a sportolás, vagy utazás közben született ötleteit lediktálhatja a DIKTI asszisztensnek, és e-mail formában továbbíthatja.

Minden igényt kielégítő szoftvercsomag az intézmények tevékenységének megkönnyítésére, hogy szervezete azzal foglalkozhasson ami igazán fontos.

Cserélje le Excel nyilvántartását egy korszerű, minden igényt kielégítő, egyedileg összeállítható dokumentumkezelő- rendszerre, mellyel növelni tudja működésének hatékonyságát és átláthatóságát.

Szoftverünk segítségével Önnek gyerekjáték lesz fellelni a vadászterületek tulajdonosait és a szükséges meghatalmazásokat elkészíteni számukra.

A CityOps rendszerünk megoldást kínál az önkormányzatok, valamint a közszolgáltatók számára a városüzemeltetési teendők gyors és gördülékeny elvégzésére.

Gépek, berendezések, eszközök egységes nyilvántartása alkatrész és szervíz anyag rendeléssel és életút követéssel.